O nama

AVM Gradnja

Tvrtka AVM Gradnja d.o.o.  je prisutna na tržištu  od  2014. godine, sa sjedištem u Starom Petrovom Selu. Tvrtka je u 100% -tnom vlasništvu  Maria Vranjkovića i Ante Vranjkovića, te danas zapošljava 70 djelatnika. Osnovna djelatnost tvrtke je izvođenje kompletnih armirano-betonskih konstrukcija (armiranobetonski i tesarski radovi, krovopokrivački radovi, zidarski radovi), ali nudimo i izvođenje kompletnih građevinsko obrtničkih i instalaterskih radova po sistemu ključ u ruke. Prema potrebi i dinamici gradilišta, te opsegu posla, surađujemo s drugim tvrtkama i partnerima, da bi se uskladili rokovi i zahtjevi za povećanjem broja radnika i mehanizacije na gradilištima.

Posjedujemo vlastitu oplatu za zidove, liftove i stropne konstrukcije, bušeće garniture za bušenje betonskih konstrukcija, te građevinsku mehanizaciju. Izvođenje radimo na čitavom teritoriju Republike Hrvatske.

Zapošljavamo inženjere odgovarajućih profila, sa položenim stručnim ispitima i znanjima dostatnim za vođenje specifičnih objekata. U samom izvođenju usmjeravamo posebnu pozornost na zaštitu na radu, izvođenje prema pravilima struke, davanje prijedloga u svrhu poboljšanja na samu izvedbu tehničkog rješenja, organizaciju rada, nadzor i provedbu svih naših aktivnosti u procesu, kako bi se mogli ispoštovati rokovi  i zahtjevi izgradnje.

Zahvaljujući tome što u svom radu težimo vrhunskoj kvaliteti, razvili smo se u tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete. Kako  bi  udovoljili  Vašim potrebama i željama  u domeni ponuđenih radova, imamo na raspolaganju  pouzdanu opremu, te  stručan  i  visoko  educiran  tim djelatnika.

Nastojimo   predstavljati   standard,   biti   mjerilo   kvalitete   i   profesionalnosti   u   svim   segmentima poslovanja:  klijentima  prvi  izbor  za  kontakt,  zaposlenima  poželjan  poslodavac,  poslovnim subjektima pouzdan partner, te društveno odgovorna tvrtka. Vrijednosti na kojima temeljimo naš uspjeh su profesionalnost, povjerenje,  ekonomičnost i razumijevanje potreba naših partnera i klijenata.

Naša misija je vrhunskom kvalitetom i pristupačnom cijenom osigurati povjerenje klijenata ostvarenjem ugovorenih projekata.

Zašto Odabrati Nas?

Vrhunska kvaliteta

Pristupačna cijena

Zadovoljni klijenti

Veliki broj usluga

Dugogodišnje iskustvo

Potpuno osigurani